Ostatnia aktualizacja: 11 września 2026 r.
Niniejsze tłumaczenie udostępniono dla wygody. Wersją prawnie wiążącą tego dokumentu jest wersja angielska.
Informacje zawarte w tym dokumencie mogą okresowo ulegać zmianom.
Możesz w każdej chwili trwale usunąć swoje konto Cache, w tym jego zaszyfrowane kopie zapasowe w chmurze. Usunięcie jest natychmiastowe i nie można go cofnąć.
Cache to portfel z samodzielnym przechowywaniem środków. Twoje aktywa krypto znajdują się w publicznych blockchainach, pod Twoimi adresami. Usunięcie konta Cache ich nie usuwa i usunąć nie może. Po usunięciu konta jedynym sposobem dostępu do tych aktywów jest zapisana przez Ciebie fraza odzyskiwania. Usunięcie konta usuwa również Twoje zaszyfrowane kopie zapasowe w chmurze, więc jeśli fraza odzyskiwania nie została jeszcze zapisana, zrób to najpierw: otwórz aplikację, przejdź do Ustawienia → Portfele, wybierz swój portfel i wyświetl frazę odzyskiwania.
Usunięcie konta trwale usuwa, dla każdego urządzenia:
Napisz w naszej grupie na Telegramie, że chcesz usunąć swoje konto, nie publikując tam swojego adresu e-mail ani żadnych innych danych konta, a administrator odpowie w grupie, aby ustalić prywatny sposób potwierdzenia, że konto należy do Ciebie. Możesz też napisać na adres Cache Technologies Inc., Attn: Legal, 8 The Green, Suite B, Dover, Delaware 19901, United States. Zweryfikujemy wniosek względem Twojej tożsamości logowania i zakończymy usuwanie w ciągu 30 dni. Nie możemy usunąć konta, którego własności nie możemy zweryfikować, ponieważ konto kontroluje dostęp do zaszyfrowanych kopii zapasowych portfela, a usunięcie go na podstawie niezweryfikowanego wniosku mogłoby trwale zniszczyć czyjąś ścieżkę odzyskiwania.