Sist oppdatert 11. september 2026
Denne oversettelsen er levert for enkelhets skyld. Den engelske versjonen av dette dokumentet er den juridisk bindende versjonen.
Informasjonen i dette dokumentet kan endres fra tid til annen.
Du kan når som helst slette Cache-kontoen din permanent, inkludert dens krypterte skysikkerhetskopier. Slettingen er umiddelbar og kan ikke angres.
Cache er en lommebok med selvforvaltning. Kryptoeiendelene dine ligger på offentlige blokkjeder på adressene dine. Å slette Cache-kontoen din verken sletter eller kan slette dem. Etter slettingen er den eneste måten å få tilgang til disse eiendelene på den nedskrevne gjenopprettingsfrasen din. Sletting av kontoen din sletter også de krypterte skysikkerhetskopiene dine, så hvis du ikke har skrevet ned gjenopprettingsfrasen din, gjør det først: åpne appen, gå til Innstillinger → Lommebøker, velg lommeboken din og vis gjenopprettingsfrasen.
Sletting av kontoen din fjerner permanent, for hver enhet:
Si i Telegram-gruppen vår at du vil slette kontoen din, uten å legge ut e-postadressen din eller andre kontoopplysninger der, så svarer en administrator i gruppen for å avtale en privat måte å bekrefte at kontoen er din på. Du kan også skrive til Cache Technologies Inc., Attn: Legal, 8 The Green, Suite B, Dover, Delaware 19901, United States. Vi verifiserer forespørselen mot påloggingsidentiteten din og fullfører slettingen innen 30 dager. Vi kan ikke slette en konto vi ikke kan verifisere at du eier, fordi en konto styrer tilgangen til krypterte lommeboksikkerhetskopier, og å slette den på en uverifisert forespørsel kunne ødelegge noens gjenopprettingsvei for godt.