Viimeksi päivitetty 11. syyskuuta 2026
Tämä käännös tarjotaan käytön helpottamiseksi. Tämän asiakirjan englanninkielinen versio on oikeudellisesti sitova versio.
Tämän asiakirjan tietoja voidaan muuttaa ajoittain.
Voit poistaa Cache-tilisi, mukaan lukien sen salatut pilvivarmuuskopiot, pysyvästi milloin tahansa. Poisto on välitön eikä sitä voi perua.
Cache on itsehallintaan perustuva lompakko. Kryptovarasi sijaitsevat julkisissa lohkoketjuissa sinun osoitteissasi. Cache-tilisi poistaminen ei poista niitä, eikä voi poistaa. Poiston jälkeen ainoa tapa päästä käsiksi näihin varoihin on paperille kirjoittamasi palautuslause. Tilisi poistaminen poistaa myös salatut pilvivarmuuskopiosi, joten jos et ole kirjoittanut palautuslausettasi muistiin, tee se ensin: avaa sovellus, siirry kohtaan Asetukset → Lompakot, valitse lompakkosi ja tuo palautuslause näkyviin.
Tilisi poistaminen poistaa pysyvästi, jokaiselta laitteelta:
Kerro Telegram-ryhmässämme, että haluat poistaa tilisi, julkaisematta siellä sähköpostiosoitettasi tai muita tilin tietoja, niin ylläpitäjä vastaa sinulle ryhmässä ja sopii yksityisestä tavasta vahvistaa, että tili on sinun. Voit myös kirjoittaa osoitteeseen Cache Technologies Inc., Attn: Legal, 8 The Green, Suite B, Dover, Delaware 19901, United States. Varmennamme pyynnön kirjautumisidentiteettiäsi vasten ja suoritamme poiston 30 päivän kuluessa. Emme voi poistaa tiliä, jonka omistajuutta emme voi varmentaa, koska tili hallitsee pääsyä salattuihin lompakkovarmuuskopioihin, ja sen poistaminen varmentamattoman pyynnön perusteella voisi tuhota jonkun palautusreitin pysyvästi.